The team

Leer als nooit tevoren met de nieuwe cursusreeks "The Team"

Ontdek onze video
De splinternieuwe moduleserie “The Team” is gemaakt met het format van een tv-serie. Dit is een universeel herkenbaar mediaformat. In deze serie wordt voornamelijk gebruikgemaakt van video, simulatie en interactie, wat een echt innovatieve leerervaring oplevert via de unieke onderdompelingsmethoden van CrossKnowledge.

De serie “The Team” gaat verder dan de traditionele leermethoden en –technieken en dompelt deelnemers onder in de complexe wereld van het bedrijfsleven en zet hen aan het denken over praktische zaken en standpunten. Het doel is een nieuw aspect van essentiële soft skills te ontwikkelen om de uitdagingen van het dagelijkse werk aan te kunnen.

Nieuwe soft skills leren en op het werk verder ontwikkelen

Een leerervaring die de cursist onderdompelt en moeiteloos kan volgen

Door video, simulatie-activiteiten en vragenlijsten af te wisselen, bekijkt de deelnemer niet alleen de TV show, maar wordt hij de hoofdpersoon.

Extrapolatie voor concrete voordelen

 De reflectie die steeds gevraagd wordt tijdens de modules en de zelfanalytische vragen aan het eind ervan, nodigen deelnemers uit om voortdurend na te denken over hun eigen ervaringen.

De cognitieve kracht van verhalen vertellen en emoties

De intriges in de modules en de emoties die ze oproepen, zorgen voor begrip en herinnering van de belangrijkste boodschappen en concepten. De deelnemers zullen gemakkelijk die attitude integreren die nodig is om succesvol te zijn in hun missie

E-learning opnieuw uitgevonden! 

Na meer dan twee jaar onderzoek door HR-professionals, deskundigen op het gebied van afstandsonderwijs en de cursisten zelf betekent deze serie een keerpunt voor e-learning. De serie benadrukt de ontegenzeggelijke voordelen van het aanleren van soft skills. De middelen die tijdens de productie werden gebruikt, zijn uniek voor de reguliere onderwijsmarkt: verhaallijnen die door professionele scenaristen zijn geschreven onder toezicht van pedagogen, de uitzonderlijke audiovisuele productiekwaliteit en een ergonomisch aanraakscherm speciaal voor tablets.

Voordelen :

  • Betere motivatie om te leren dankzij een innovatief en aantrekkelijk format
  • De korte duur speelt beter in op eventuele beperkingen van cursisten en is minder tijdverslindend
  • Direct en aanhoudend effect op het gedrag van cursisten en daarmee ook op de bedrijfsprestaties

Deze programma’s worden beschikbaar gesteld in het Frans, Engels, Nederlands en Braziliaans-Portugees.µ

Belangrijkste punten:

 

  • Een reeks gericht op iedereen, zowel teamleden als managers
  • Nooit eerder behandelde thema’s zoals gevraagd door HR afdelingen: het ontwikkelen van e-leiderschap, het versterken van leiderschap in complexe situaties, het aangaan van intergenerationele uitdagingen, toezien op het welzijn van collega’s, enz.
  • Kort format van hooguit 15 tot 20 minuten
  • Geloofwaardige en realistische situaties waarmee iedereen zich kan identificeren
  • Interactieve and humoristische videos
  • 100% mobiele serie: kan worden bekeken op een PC, iPad of Mobiel

 

 

close