header-services-new-big

Services

Volledig aanpasbare services voor de implementatie van uw digital learning oplossing

Toegang tot ons klantenplatform

Engineering voor digital learning

CrossKnowledge beschikt over een netwerk van internationale consultants die dagelijks uw projecten tot een succes maken. Zij helpen u om uw platform zo in te richten dat u al uw veranderingsinitiatieven gemakkelijk kunt ondersteunen met digital learning programma’s.

Deze ervaren professionals werken met u samen om de meest optimale digital learning programma’s te ontwikkelen: 100% e-learning, social learning of blended learning. Ze bespreken ook ideeën met u voor de verdere ontwikkeling van uw oplossing, zodat u gebruik kunt maken van best practices die gangbaar zijn in uw sector, of in andere sectoren waar innovatieve methoden worden toegepast.

Verandermanagement en implementatie van digital learning

Onze teams hebben een implementatiemethodiek voor projecten ontwikkeld die inmiddels honderden malen in diverse sectoren beproefd is.

Voor onze specialisten is deze methodiek gesneden koek. Dat garandeert niet alleen een effectieve implementatie, maar betekent ook dat ze uw vereisten goed begrijpen en rekening houden met de specifieke kenmerken van uw bedrijf.

Ze werken continu samen met uw teams om de learner marekting oplossingen te implementeren die het best bij uw specifieke behoeften passen.
Zo krijgt u een optimaal rendement voor al uw projecten.

L&D empowerment en transformatie

De CrossKnowledge Academy is een exclusieve service voor onze klantencommunity. Uw teams kunnen hier de benodigde vaardigheden opdoen om digitale projecten te laten slagen.

Uw experts kunnen zich laten inspireren door een breed scala aan trainingsvormen en methoden voor communicatie en verandermanagement. Ze leren hier hoe ze learner experience kunnen verbeteren, en nog veel meer.

De CrossKnowledge Academy biedt uw organisatie effectieve en innovatieve trainingsmodules (MOOC, SPOC, Blended Learning etc.), die flexibel, aanpasbaar en aantrekkelijk zijn, en aansluiten op de operationele uitdagingen van uw medewerkers.

Het samenwerkingsplatform is een forum dat voortdurend wordt verrijkt en waarin feedback en best practices van onze klantencommunity worden gedeeld. Maar het is ook een compleet laboratorium voor innovatie, waar de digital learning oplossingen van de toekomst vorm krijgen.

Naar het platform Wel klant maar nog geen lid?