Management Team

Het management team

Pascal El Grably

Chief Operations Officer

Als verantwoordelijke voor het managen van de klantenpool zorgt Pascal El Grably ervoor dat het aanbod van CrossKnowledge evolueert door het aan te passen aan de uitdagingen en de doelen van de markt. Hij managet verder de teams die de klanten begeleiden en de opleidingsprojecten implementeren.

Steve Fiehl

Chief Innovation Officer

Steve Fiehl is verantwoordelijk voor de Content en Deployment strategie van CrossKnowledge. Hij geeft leiding aan de pedagogische en technische Research and Development teams. Steve, afkomstig van de HEC Business School, was eerder Algemeen Directeur van Hachette Filipacchi Custom Publishings.

Hervé Goudchaux

Chief Business Officer
Chairman of the Foundation

Hervé Goudchaux begeleidt de internationale klanten van CrossKnowledge bij hun “Human Capital” strategieën. Hij is tevens belast met de internationale ontwikkeling van CrossKnowledge. Hervé, was eerder HR Manager bij Carrefour, CCF en Dowell Schlumberger.

Stephan Atsou

Head of Continental Europe Operations

Stephan Atsou werkt sinds 2007 bij CrossKnowledge. Hij is verantwoordelijk voor de regio Continental Europe. Stephan spreekt vaak op internationale conferenties, en is co-auteur van “e-learning: a slution for your company” (Edipro, 2009).

Jacques Levy

Head of France UK / Nordics Operations

Jacques Levy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de software-industrie, waar hij heeft gewerkt in een groot aantal vakgebieden, waaronder business development, marketing en sales. Hij werd lid van CrossKnowledge familie in 2006.

Christophe Peron

Head of North America Operations

Na een succesvolle carriere van meer dan 17 jaar binnen opstartende en internationale bedrijven (AT&T, Equant, MIS), waarbinnen hij verschillende management, sales en marketing functie heeft bekleed, is Christophe bij CrossKnowledge gekomen. Christophe behaalde zijn Master of Science in Marketing aan Boston University.

Guillaume Finot

Head of Finance

Nadat Guillaume Finot afstudeerde aan ESCE, begon hij zijn carrière bij verschillende bedrijven, waaronder TBWA en Lowendal. Naast het beheer van onze administratie en financiële afdelingen, is het zijn belangrijkste missie om bij te dragen aan de groei van de groep.

Estelle Milosavljevic

Head of Marketing

Estelle Milosavljevic heeft jarenlange ervaring in marketing en communicatie, en nam deel aan de lancering van SAP voor kleine en middelgrote bedrijven in Frankrijk. Ze werd lid van de CrossKnowledge familie in 2006 en beheert de marketingactiviteiten voor de groep.

Vincent Alloo

Chief Technology Officer

Vincent Alloo heeft een post graduate ingenieursdiploma (DEA) van ISEN en uitgebreide ervaring op het gebied van informatietechnologie. Als hoofd van IT Operations bij Texas Instruments Frankrijk, heeft Vincent deelgenomen aan de implementatie van HPC IT Centers. Hij heeft zich aangesloten bij CrossKnowledge in 2009 als hoofd van Technologie en Productie.

Jason Hathaway

Head of Content & Learning Solutions

Jason Hathaway, geboren in de VS en alumnus aan de Universiteit van Virginia,  woont al 15 jaar in Frankrijk. Voordat hij bij CrossKnowledge groep kwam, doceerde en werkte Jason lals Program Manager bij Frankrijk’s nr.2 Business School (ESSEC). Zijn academische carrière heeft twee continenten overspannen en hij heeft tal van boeken en artikelen over taal, cultuur en maatschappij gepubliceerd. Daarnaast heeft hij vele presentaties gegeven over instructional design voor professionals binnen het hoger onderwijs en volwasseneneducatie.