Onze partners

CrossKnowledge is in het kader van zijn groeiproces een groot aantal internationale en lokale samenwerkingsverbanden aangegaan. Dankzij deze samenwerking kunnen onze partners profiteren van de technologieën, content en begeleiding van CrossKnowledge.

Strategische allianties

Als onderdeel van onze wereldwijde groei, hebben we strategische samenwerkingsverbanden ontwikkeld met prestigieuze bedrijven. Deze partners zijn geselecteerd op basis van hun positie op internationaal niveau en hun bereik. Door hun begrip van onze oplossingen en implementatiemethoden, voegen deze partners hun expertise aan de onze toe voor een betere concurrentiepositie wereldwijd.

Ontdek

Lokale bedrijven

CrossKnowledge heeft ook lokale bedrijven geselecteerd die binnen hun land als referent gelden. Onze belangrijkste doelstelling hiermee is om onze klanten te kunnen volgen in al hun leerinitiatieven, zoals blended learning, het uitreiken van certificaten of opleidingstrajecten binnen een virtual classroom. Deze partners profiteren sterk van het hele pakket van CrossKnowledge technologieën, inhoud en diensten.

Content Partner

Vanwege de kwalitatief goede inhoud, zijn deze partners een aanvulling op die opleidingsdomeinen die niet volledig gedekt worden door de CrossKnowledge catalogus, zoals bijvoorbeeld softskills in desktop IT, compliance en talen.

Ontdek

Wilt u partner worden?

Wij hebben oplossingen voor de meest uiteenlopende behoeften, dus u kunt uw specifieke wensen altijd met ons bespreken. Als u dit formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Partner worden? Dat kan!