header-library-new-big

De library

CrossKnowledge biedt het meest complete cursusaanbod over onderwerpen als leiderschap, diversiteit, waardecreatie, klantgerichtheid, verandering en bedrijfsstrategie.

De meest prestigieuze business content op de markt

De CrossKnowledge Library wordt algemeen erkend als state-of-the-art in de wereld van distance learning voor management- en leiderschapsvaardigheden en soft skills. De Library bevat tienduizenden, zeer hoogwaardige, meertalige e-learning-modules die aansluiten bij de opleidingsbehoeften van elke organisatie.

Belangrijke inzichten van vooraanstaande thought leaders

Elke titel in de CrossKnowledge Library is ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze Faculty. Deze bestaat uit innovatieve thought leaders en onderscheiden professoren aan de meest prestigieuze universiteiten en business schools ter wereld.

De ruim zestig faculteitsleden delen belangrijke resultaten van hun onderzoek, essentiële kennis, belangrijke inzichten en waardevolle expertise over zakelijke onderwerpen, variërend van leiderschap tot lean-management. Bovendien is onze Library beschikbaar in zeventien talen en volledig gelokaliseerd, zodat deze relevant is voor elke lokale markt.

In aansluiting op actuele trends en ontwikkelingen brengen onze Library en Faculty maandelijks nieuwe titels uit, zodat organisaties zich optimaal kunnen voorbereiden op de voortdurende veranderingen in onze wereld.

Essentiële vaardigheden voor de vereisten van 21e-eeuwse organisaties

De moderne beroepsbevolking stelt organisaties voor nieuwe uitdagingen. Werknemers van de jongere generaties werken soms anders en verwachten andere dingen dan hun voorgangers.

Wanneer leiderschap verdeeld wordt op elk niveau binnen de organisatie, worden werknemers zelfstandiger en meer betrokken en hebben ze meer voldoening van hun werk. Werknemers met verantwoordelijkheid hebben meer plezier in hun werk en zijn daardoor efficiënter. Collectief leiderschap leidt bovendien tot meer loyaliteit en minder kosten voor werving en selectie.

 

Diverse opleidingsvormen voor meer flexibiliteit

Met tienduizenden content assets creëert u een gevarieerde onderwijservaring.  Ze zijn compatibel met HTML5 en 100% mobiel, zodat learners altijd en overal toegang hebben tot hun programma’s. Onze assets zijn ook nog eens beschikbaar in 17 talen, en daarmee ook bij uitstek geschikt voor lokale markten.

Met een breed scala aan onderwerpen bestrijken we alle belangrijke competenties die leiders binnen uw organisatie nodig hebben.

 

Wat millennials nodig hebben

Korte, boeiende, mobiele content, die aansluit op de nieuwe leertrends. Ga de uitdaging aan om uw jonge professionals gemotiveerd en betrokken te houden. Relevante, dynamische, sociale en innovatieve onderwijsoplossingen zijn cruciaal als u jong talent binnen uw organisatie wilt houden.