Operationele prestaties ontwikkelen

Organisaties hebben voortdurend met verandering te maken en moeten continu naar operational excellence streven. Organisaties hebben bepaalde principes nodig om hun prestaties te optimaliseren, zoals flexibiliteit en lean denken. En daarom is het ook zo cruciaal dat medewerkers blijven leren hoe ze hun processen en workflows kunnen verbeteren. Alleen dan kan een organisatie aan de top blijven meedraaien. CrossKnowledge biedt relevante digitale leeroplossingen om operational excellence binnen bereik van uw medewerkers te brengen. Deze worden voortdurend aangevuld met de laatste inzichten van topdenkers en kunnen zo worden aangepast dat ze naadloos op uw organisatie aansluiten.

longuevueDe onbekende toekomst en operational excellence

Niemand weet wat de toekomst brengt. Door de voortdurende digitalisering wordt het veld steeds complexer: cloud-based tools en geavanceerde snelle mobiele apparaten hebben de dagelijkse bedrijfsprocessen radicaal veranderd. Social media hebben een grote impact op de positionering van organisaties en de opkomst van big data heeft geleid tot compleet andere manieren om prestaties te meten. In een klimaat van constante verandering is het essentieel dat menselijk kapitaal goed voorbereid en betrokken is. Bij alle snelle veranderingen en een constante stroom aan nieuwe ontwikkelingen en managementmodellen is het niet gemakkelijk om up-to-date te blijven.

reseauDe sleutel tot succes: lerende werknemers

Ontwikkeling en werken kunnen niet meer los van elkaar worden gezien. Alle medewerkers moeten beseffen dat je alleen goed kunt werken als je je ontwikkelt. Medewerkers moeten op hun eigen manier kunnen leren en de organisatie moet ze hiertoe in staat stellen door tools te bieden waarmee ze zich kunnen ontwikkelen.

Daarom is er een krachtige leeroplossing nodig, die snel, efficiënt en effectief moet kunnen worden geïmplementeerd. En het is essentieel dat die leeromgeving aantrekkelijk is voor de medewerkers.

 

In deze categorie zijn o.a. de volgende onderwerpen te vinden:


Supply Chain – Sales Effectiveness – Lean – Collective performance – Personal Effectiveness – Project Management – Transverse Management…en nog vele andere titels!