Uw digitale cultuur versterken

In 2018 zal het aantal digitale banen en bedrijven met 500% zijn gegroeid. 67% van de huidige banen zal binnen 30 jaar door robots zijn overgenomen. Digitale technologie heeft een grote impact op ons werk: op onze manier van samenwerken, ons gebruik van big data en onze innovatie. Door digitalisering verandert ook de manier van werken, omdat werk overal en altijd op diverse apparaten kan worden uitgevoerd. CrossKnowledge wil bedrijven voorbereiden op de digitale transformatie en hun digitale cultuur versterken om hun positie ten opzichte van de concurrentie te versterken.

terreDisruptieve tijden

Door de digitale transformatie beleven organisaties zeer disruptieve tijden.  De generatie van de millennials (ook wel Generatie-Y genoemd), die nu de beroepsbevolking komt versterken, is vertrouwd met veel tools van het digitale tijdperk. Oudere generaties hebben vaak andere verwachtingen en een andere houding met betrekking tot technologie.  Van werknemers van de 21e eeuw wordt verwacht dat ze op afstand met elkaar samenwerken, gemakkelijk informatie delen en op die manier de productiviteit van de organisatie opschroeven. Maar veel werknemers zijn hier nog niet klaar voor: 50% van de werknemers denkt dat hun bedrijf achterligt op het gebied van de digitale transformatie en 82% van de CEO’s vindt dat hun werknemers niet snel genoeg op de verandering reageren.

outilsDigitale geletterdheid: het ultieme pakket

Wie digitale vaardigheden heeft, is nog niet automatisch digitaal geletterd. Weten hoe software voor virtuele vergaderingen werkt, is geen garantie voor succes van virtuele vergaderingen. Om resultaten te behalen, moeten organisaties ook begrijpen hoe ze een online vergadering moeten plannen en organiseren, en moeten ze op afstand kunnen communiceren en delegeren.

Digitale geletterdheid betekent een geïntegreerde focus op technische, functionele en gedragsvaardigheden. Deze complementaire vaardigheden zijn in de 21e eeuw onmisbaar. Daarom maakt CrossKnowledge flexibele en gemakkelijk aanpasbare turnkey-oplossingen die gericht zijn op de vaardigheden die uw organisatie nodig heeft om in het digitale tijdperk de concurrentie voor te blijven. Wij kunnen uw digitale cultuur versterken en uw organisatie helpen om de digitale transformatie te benutten voor zakelijk succes.

 

In deze categorie zijn o.a. de volgende titels te vinden:


Digital Literacy – Big Data – Digital Marketing – Crowdsourcing – Digital Transformation – Innovation… en nog vele andere titels!