A Diverse and Engaging Learning Experience

De CrossKnowledge opleidingsformats

CrossKnowledge heeft zich tientallen jaren beziggehouden met pedagogisch en didactisch onderzoek. Daardoor zijn we nu toonaangevend op het gebied van digitaal trainingsmateriaal. Mobiel gebruik staat bij ons voorop, en ons innovatieproces staat nooit stil. Met onze diverse opleidingsvormen bieden we learners een gevarieerde en boeiende leerervaring, waar ze ook zijn.

Boeiende en inspirerende video's

Het idee achter de CrossKnowledge Videocasts is eenvoudig: we filmen internationaal vermaarde experts die advies geven en de belangrijkste lessen uit hun carrière bespreken. Het doel van deze video’s is om managers op alle niveaus in de organisatie te coachen en te helpen. In een compact formaat, dat past binnen een drukke agenda.

Meer informatie

CrossKnowledge Sessions

De CrossKnowledge Sessions bieden een exclusieve leerwijze waarbij ontdekking centraal staat. Een stem buiten beeld begeleidt de cursist tijdens de leersessie waarin video’s worden afgewisseld met quizzen, praktijkgevallen en systematische oefeningen voor de toepassing van het geleerde. Deze sessies zijn gericht op actieve deelname van de cursisten.

Meer informatie

Versterk het leren binnen uw organisatie

On the spot training om snel de efficiëntie te verbeteren, zodat specifieke situaties of problemen op de werkvloer kunnen worden aangepakt: de CrossKnowledge Essentials zijn teksten waarmee de essentie van een techniek of managementconcept in luttele minuten kan worden begrepen. Ze zijn een volwaardig leermiddel.

Meer informatie

Zet kennis om in actie

Kennis is nog maar de eerste stap van ontwikkeling. Training is alleen effectief als het in gedrag en actie wordt omgezet. De CrossKnowledge Action Tips helpen uw learners bij hun werk. Ze zijn gericht op operationele efficiëntie.


Meer informatie

CrossKnowledge Self Assessments

Evalueer de verworven kennis met CrossKnowledge Self Assessments. In een ontwikkelingsprogramma worden vaardigheden aangeleerd. Maar het is ook belangrijk dat dit op een meetbare manier gebeurt. CrossKnowledge Self Assessments zijn een krachtige oplossing om vaardigheden op het gebied van management en persoonlijke efficiëntie te evalueren. Ook kan hiermee het succes van de training worden gemeten.

Meer informatie
close