CrossKnowledge Action Tips
Zet kennis om in actie

Kennis is nog maar de eerste stap van ontwikkeling. Training moet in gedrag en actie worden omgezet om effectief te kunnen zijn.

Van ontwikkeling tot actie

Ontwikkeling begint met kennis delen en verbeteren, maar dat is nog maar het begin. Het uiteindelijke doel is om kennis om te zetten in praktische vaardigheden, gedrag en attitude. Het is bijvoorbeeld niet genoeg om een nieuw managementmodel te begrijpen: mensen moeten deze inzichten in de praktijk kunnen brengen en werkelijke, meetbare verandering laten zien. Wilt u operationele excellentie versterken? Dan is het niet voldoende om de lean mindset te beheersen en verspilling in uw processen te herkennen. Verbetering is alleen mogelijk als mensen de middelen hebben om daadwerkelijk tot actie over te gaan. De CrossKnowledge Action Tips helpen u om principes en theorie in praktijk te brengen. U kunt CrossKnowledge Action Tips apart gebruiken of als aanvulling op de CrossKnowledge Sessions en Essentials om de leerervaring te optimaliseren.

Operational excellence en een soepele transformatie

De huidige disruptieve tijden dwingen organisaties tot snelle veranderingen. In een tijd van globalisering, digitalisering en snelle demografische veranderingen is het cruciaal dat een organisatie met verandering kan omgaan. Om transformatie en operational excellence in goede banen te leiden, moeten organisaties hun werknemers hierbij betrekken en ze op de transformatie voorbereiden. En de CrossKnowledge Action Tips zorgen daarbij voor versterking van vaardigheden, gedrag en houding.

Action Tips - detecting multiple causes