CrossKnowledge Sessions
Zorg voor kernconcepten

De CrossKnowledge Sessions zijn van internationaal erkende kwaliteit. Het zijn korte digitale leermodules, beschikbaar in tot wel 17 talen, met als doel het (meetbaar) aanleren van vaardigheden voor alle aspecten van management, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Onze sessies vormen de ruggengraat van onze bibliotheek. De innovatieve vorm en de reikwijdte ervan zijn meermalen bekroond.

Expertise van topdenkers, overal

De CrossKnowledge Sessions zijn gemaakt met hulp van de CrossKnowledge Faculty, dus door bestsellerauteurs en docenten van de meest prestigieuze universiteiten en business schools ter wereld. De sessies bieden sleutelconcepten, nuttige technieken en essentiële gedragsvaardigheden voor goed management en betrouwbaar leiderschap voor de 21e eeuw. Onze sessies bevatten honderden titels en onderwerpen en bestrijken thema’s op diverse gebieden, zoals leiderschap, management, communicatie, persoonlijke ontwikkeling, digitale transformatie, etc. De sessies vormen de kern van onze content library. Ze zijn boeiend voor learners, en vaardigheden worden op een meetbare manier aangeleerd. Onze sessiecollectie wordt voortdurend bijgewerkt en uitgebreid, zodat uw organisatie en medewerkers altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte blijven.

 

Interactief, boeiend en klaar voor het digitale tijdperk

Bij CrossKnowledge vinden we het cruciaal om de learners betrokken te houden (“learner engagement”). Met inductieve pedagogiek en een geavanceerde opzet hebben we digital learning op een hoger plan weten te brengen. De nadruk ligt bij ons op leren door te doen. Onze visie is dat learners alleen kennis en vaardigheden kunnen leren als ze tijdens het hele leerproces actief en betrokken blijven. Daarom gebruiken we video’s van Hollywood-kwaliteit, maken we elk scherm interactief en leuk en heeft alles een heldere, moderne look-and-feel. Altijd en overal te bekijken, op elk gewenst apparaat. Onze sessies zijn gemaakt met Mohive, onze eigen auteurstool, en kunnen gemakkelijk worden aangepast om ze voor de learners nog relevanter te maken. De aangeleerde vaardigheden passen perfect binnen de context van uw organisatie.

Test hier een demo session: “Digitally enhancing your products” met David Bell.

 

Demo-session-digitally-enhancing-products