Turnkey solutions ready to implement, 100% customizable

Turnkey oplossingen
klaar om te implementeren, 100% aanpasbaar

Digitaal leren is geen persoonlijke aangelegenheid meer. Ontwikkeling en betrokkenheid van learners raken steeds nauwer verbonden met sociaal contact met collega’s. Voor elke zakelijke en strategische uitdaging biedt CrossKnowledge gemakkelijk aanpasbare turnkey-oplossingen die passen bij de behoeften van uw organisatie. Wij willen uw organisatie de optimale oplossing bieden, die maximale leerefficiëntie en een unieke leerervaring garandeert.

Betrokkenheid van learners in een complexe omgeving

Het digitale tijdperk brengt uitdagingen met zich mee voor de ontwikkeling van werknemers. Ontwikkelingsprogramma’s kunnen alleen slagen als ze de learner echt boeien, en als ze altijd, overal, op elk apparaat te gebruiken zijn (“ATAWADAC”: at any time, anywhere, on any device and for any content).

CrossKnowledge gebruikt unieke, bekroonde leermethodes, opgebouwd vanuit ervaringen met klanten van diverse omvang en achtergrond van over de hele wereld.

De meest innovatieve leeroplossingen die er zijn

CrossKnowledge ontwikkelt turnkey-programma’s waarin de nieuwste technologieën, een bewezen onderwijsopzet en de ideeën van internationale topdenkers worden gecombineerd. Onze 100% aanpasbare leerprogramma’s kunnen in diverse onderwijsvormen worden geïmplementeerd: de flexibiliteit van een individuele aanpak, grote betrokkenheid met een SPOC, of een groot toepassingsbereik met learning channels.

De pioniersmentaliteit zit in ons DNA. Wanneer u met ons werkt, profiteert uw gehele organisatie van een complete en aanpasbare geïntegreerde opleidingsoplossing waarmee u aan de ontwikkeling van al uw werknemers kunt werken.

close