Zakelijk inzicht ontwikkelen

In het digitale tijdperk verandert de organisatie fundamenteel, op elk niveau, op elk gebied. Marketing, waardecreatie, ondernemerschap, projectmanagement, finance, strategie: de veranderingen betreffen elk aspect van de organisatie. Het wordt steeds moeilijker om de steeds snellere veranderingen bij te houden. Met behulp van de CrossKnowledge Library blijft uw organisatie op de hoogte, vanwege onze unieke en continue samenwerkingmet vernieuwende topdenkers en erkende specialisten.

chapeau2Aansluiting bij de knowhow van topdenkers

Managementliteratuur kan organisaties waardevolle inzichten geven, maar het is vaak moeilijk om vast te stellen welke elementen kunnen worden gebruikt voor de ontwikkeling van de vaardigheden van medewerkers. Wij helpen organisaties door middel van essentiële inzichten en kennis die meteen kunnen worden toegepast. Door onze uitgebreide samenwerking met bekroonde docenten en topdenkers op elk strategisch terrein heeft CrossKnowledge een enorme knowhow opgebouwd. Die delen we met organisaties zodat deze de kennis in de praktijk kunnen toepassen en meetbare verandering tot stand kunnen brengen.

ideeDirect beschikken over de meest innovatieve ideeën

Organisaties kunnen alleen effectief en concurrerend blijven als ze de laatste ideeën en trends van het moderne werken bijhouden.

CrossKnowledge maakt deze essentiële kennis op heldere en effectieve wijze beschikbaar voor mensen over de hele wereld. En dat niet alleen: CrossKnowledge biedt organisaties ook effectieve en efficiënte methoden om de kennis in praktijk te brengen.

 

In deze categorie zijn o.a. de volgende onderwerpen te vinden:


Finance – Marketing – Strategy – Entrepreneurship – Human Resources – Sales & Marketing – Customer Orientation – Value Creation… en vele andere titels!