header-technologies

Technologie

Profiteer van geïntegreerde technologie om het lesmateriaal altijd en overal, op elk apparaat te bekijken

Learning Experience System

Het CrossKnowledge Learning Experience System maakt uw digitale leerstrategie tot de drijvende kracht achter de ontwikkeling van uw werknemers. Welk digitaal programma hebt u nodig, hoe implementeert u het? Met een breed scala aan opleidingsvormen, waaronder mentorprogramma’s, social learning-portalen, MOOC’s en blended learning-trajecten, begeleidt CrossKnowledge bedrijven bij elke stap.

Leer meer

Mobiel leren

De mobiele apparaten van tegenwoordig leveren meer computerkracht dan ooit tevoren. Dankzij Learn, de mobiele app van CrossKnowledge, kan elk bedrijf nu de kracht van een learningsysteem overbrengen naar mobiel en ervaren wat een learningcontinuüm betekent.

Leer meer

Mohive

Omdat Mohive zo gebruikersvriendelijk en intuïtief is, brengt het de ontwikkeling van e-learning content binnen ieders bereik en ondersteunt het de gezamenlijke ontwikkeling en verbetering van bedrijfsspecifieke content.

Leer meer

CrossKnowledge Hub

Op IT-afdelingen en bij IT-professionals ervaart men vaak dat het integreren van applicaties een struikelblok vormt bij het inzetten van digitale oplossingen. De CrossKnowledge Hub vereenvoudigt de communicatie tussen het Learning Experience System van CrossKnowledge en de verschillende oplossingen voor content, delen, samenwerken en productiviteit binnen een bedrijf.

Leer meer