Mobile solutions to enhance digital learning and employee engagement

Mobile Learning

De kracht van mobiel leren in een digitale wereld

De mobiele apparaten van tegenwoordig zijn sneller en krachtiger dan een paar jaar geleden. Dankzij Learn, de mobiele app van CrossKnowledge, kan elk bedrijf het leercontinuüm ervaren door de mogelijkheid om het leersysteem uit te rollen op een mobiel platform.

Overal gemakkelijk opleidingen uitrollen en managen

 

Learn App

Een uniforme aanpak van leren
Mobiel leren en bedrijfsopleidingssystemen hoeven niet twee afzonderlijke concepten te zijn. Bedrijven willen graag een volledige en synchrone leerervaring bieden. Mensen gebruiken immers steeds vaker verschillende apparaten, en hun leergedrag verandert.

 

Mobile Learning App

Meer flexibiliteit en vrijheid voor uw teams
Tijd wordt in onze steeds snellere wereld een steeds grotere factor. Door learners meer productieve tijd te geven en nieuwe trainingsmogelijkheden aan te bieden, creëren organisaties loyaliteit van hun werknemers. De processen worden flexibeler en de investeringen leveren meer op.

 

Geniet van een mobiele leerervaring

“Learn” van CrossKnowledge is een interactieve mobiele applicatie die is ontworpen om uw talenten te trainen en voor te bereiden op de huidige, complexe en steeds veranderende zakelijke omgeving. Met de “Learn” app opent zich een wereld van experts, met boeiende presentaties in verschillende formats. De juiste mix om uw business objectives te bereiken.

Ontdek meer
CrossKnowledge - Digital Learning solutions
close